Jet set

Tajna srećnog braka Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa

Tajna srećnog braka Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa
Foto: Filmmagic | Tajna srećnog braka Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa

I dok su mnogi mišljenja kako uspješan brak opstaje zahvaljujući čestom razdvajanju od partnera, jedan su od omiljenih holivudski parova Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds ne misli tako.

Lijepa glumica otkrila je tajnu njihovog srećnog braka, a kako kaže, čar je u tome što ne dozvoljavaju da ih njihov “haotičan” životni raspored razdvaja i zato imaju jedno pravilo – ne rade u isto vrijeme.

“Nikada ne radimo u isto vrijeme pa svuda idemo zajedno kao porodica. Nikada nismo razdvojeni duže od jednog dana. Uvijek smo zajedno”, rekla je glumica za magazin People.

Blejk i Rajan u braku su pet godina i imaju dvije male kćerke, Džejms i Ines.

Zvijezda “Tračare” priznaje da je nekada naporno stalno putovati sa malom djecom, ali i kako je srećna i zahvalna što ima mogućnost da ih dovodi na set dok radi.

Naime, Blejk je svoj posljednji film, “All I See Is You”, počela je da snima samo četiri mjeseca nakon što se rodila sada jednogodišnja Ines.

“Ja ne radim u kancelariji tako da imam taj luksuz da je ona sa mnom sve vrijeme. A kad snimam neku scenu, ona je u sobi do mene tako da uvek mogu da dođem ako joj zatrebam”, dodala je šarmantna Blejk, prenosi Story.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije