Jet set

Tajni snimci princeze Dajane: Osjećala sam se kao jagnje koje ide na klanje

Tajni snimci princeze Dajane: Osjećala sam se kao jagnje koje ide na klanje
Foto: N.N. | Tajni snimci princeze Dajane: Osjećala sam se kao jagnje koje ide na klanje

Desetak dana poslije kraljevskog vjenčanja princa Harija i Megan Markl još uvijek se sabiraju utisci sa ceremonije. I svi se, uglavnom, slažu da vjenčanje nije bilo nimalo slično onom iz 1981. godine, kada su se vjenčali princ Čarls i lajdi Dajana Spenser.

Poznato je da brak princeze Dajane i princa Čarlsa nije bio najsrećniji, a dokumentarac u kome su se pojavili i tajni snimci princeze Dajane otkriva da je ona htjela da otkaže vjenčanje dan prije.

Ona je, naime, nekoliko dana prije vjenčanja čula razgovor svog vjerenika i Kamile Parker – Bouls, u kome joj je on obećao da će je voljeti zauvijek.

Dajana je, dan prije vjenčanja, rekla sestri da ne može da se uda za čovjeka koji voli drugu, a ju je sestra odgovorila od toga.

– Kasno je za to. Tvoje lice je na svakoj šoljici u Londonu – rekla joj je sestra tada.

Princeza Dajana je u istom dokumentarcu priznala da se na dan vjenčanja osjećala kao jagnje koje ide na klanje, prenosi Index.

– Dok sam ulazila u crkvu samo sam tražila Kamilu, a onda sam je i ugledala u sivoj haljini. Nadala sam se da će nakon venčanja sa njima biti gotovo, ali nije bilo. Moj muž je na našem medenom mjesecu nosio narukvicu sa dva slova C, koju mu je ona poklonila – izjavila je princeza prije razvoda od princa Čarlsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije