Jet set

Tamara Đurić progovorila o razvodu

Tamara Đurić progovorila o razvodu
Foto: Printscreen/Instagram | Tamara Đurić progovorila o razvodu

​Tamara Đurić jedna je od rijetkih javnih ličnosti koja svoj život živi po sopstvenim pravilima.

Iako se svako malo spekuliše da je stavila tačku na brak s Nikolom Kačarevićem, kome se prošlog oktobra obavezala na vječnu ljubav na crkvenom vjenčanju u Hramu Svetog Save, Tamara kaže da ni ovoga puta nema mjesta za spekulacije da je njihov odnos zapao u krizu.

Kako kaže, otkako je prestala da živi s Nikolom, ocem svoje kćerke, njihov odnos funkcioniše bolje nego ikada.

"Nikola i ja se nismo razveli jer se nismo ni venčali. Mi smo imali samo crkveno venčanje, koje ne planiramo da poništimo jer za tim još uvek nema potrebe. Živimo odvojeno, spavamo odvojeno jer nam je tako udobno. Ne volimo gužvu, netrpeljivost... Dešava se da budemo nervozni, ne želimo da nam život bude neudoban i zbog toga odvojeno živimo", kaže na početku razgovora Tamara i dodaje da joj konvencionalni pojam bračne zajednice nikada nije bio blizak.

Ujmesto toga, Tamara i Nikola su odlučni u namjeri da žive onako kako njima odgovara, a ne kako društvo i običaji nalažu.

"Gde piše da u braku treba da živite s partnerom, da spavate u istom krevetu i da se pokrivate istim pokrivačem? Trenutno je ovako, a da li će to da dovede do totalnog razdvajanja ili ne, to niko ne može da tvrdi sa sigurnošću. Pogotovo što sam nekoliko puta stavljala tačku na naš odnos. Oni što je zasad dobro jeste da se Nikola i ja više ne svađamo. Ne postoji treća osoba, a najvažniji razlog razdvajanja je potreba da nam oboma bude udobno. Lepše nam je da sedimo odvojeno nego zajedno. On ima svoje prijatelje, ja svoje. Živimo bez tenzije", rekla je Đurićeva, i dodala da sadašnja situacija ne isključuje mogućnost da će se u budućnosti pomiriti. Ili obrnuto.

"Mnogo vremena treba s nekim da provedeš, mnogo zajedničkog staža treba da imate, pa da budete sigurni da s tom osobom želite da provedete ceo život. Našoj ćerki Tamari je lepo i kod mene i kod Nikole, a lepo joj je i kada smo svi zajedno", zaključila je Tamara na kraju, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije