Jet set

Tamara Dragičević pristala da se uda za Petra Benčinu

Tamara Dragičević pristala da se uda za Petra Benčinu
Tamara Dragičević pristala da se uda za Petra Benčinu

BEOGRAD - Da romantika nije samo u ljubavnim filmovima već i oko nas, pokazao je Petar Benčina (30) kad je svoju devojku Tamaru Dragičević (26) zaprosio na potpuno nesvakidašnji način.

Glumac Beogradskog dramskog pozorišta je četiri godine mlađu partnerku i koleginicu pitao da se uda za njega nasred mora dok su u pri zalasku sunca plovili oko ostrva Korčula u Hrvatskoj.

U jednom trenutku Petar je samo izvadio prsten, kleknuo pred Tamaru i rekao: "Udaj se za mene", na šta je ona odgovorila potvrdno. Na obali su mladi par dočekali njihovi prijatelji, s kojima su nakon toga i proslavili vjeridbu.

"Ljudi, nemam više devojku. Ovo je moja veronica", napisao je Benčina na svom Instagram profilu, na kojem je objavio i dio atmosfere. Na snimku se vidi trenutak kad glumica pomalo u šoku i iznenađena izlazi iz čamca.

"Ovo je moja verenica Tamara", rekao je glumac začuđenom konobaru, dok mu popularna Eli iz filma "Montevideo, bog te video" pruža ruku.

"Ne znate, jer sam sad verena", govori Tamara, a zatim se čuje vrisak njihovih prijatelja i glumica bježi pomalo postiđena, jer nije očekivala da je njen dečko do detalja isplanirao ovaj dan.

Svadba kasnije

Petar Benčina, zvijezda serije "Vojna akademija" i jedan od protagonista hit predstave "Kad su cvetale tikve", započeo je vezu s Tamarom prije četiri i po godine tokom rada u pozorištu. Par će svadbu vjerovatno napraviti tek kad glumica bude ostala u drugom stanju, kako se sama izjasnila još prije godinu i po dana. Naravno, ukoliko se sad ne predomisli.

"Venčanje kao venčanje me ne zanima. Za mene su prelomni trenuci u životu trudnoća i dete. Kad se to bude desilo, onda će se i svadba dogoditi", rekla je Dragičevićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije