Jet set

Tanja Savić prijavila muža za otmicu djece?

Tanja Savić prijavila muža za otmicu djece?
Foto: Instagram7tanja_savic_private | Tanja Savić prijavila muža za otmicu djece?

Pjevačica Tanja Savić prolazi kroz dramu otkako je njen suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju, a nedavno je najavila da će zatražiti razvod braka, kao i da od aprila nije vidjela sinove, koji su sa ocem u Australiji.

Kako "Informer" prenosi. pjevačica je poslije četiri mjeseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa.

Navodi se i da bi Jovančević zbog kidnapovanja dječaka mogao da bude osuđen na čak 30 godina zatvora, ali i da plati 25.000 dolara jer je oteo djecu od majke.

"Tanja nema ni želje ni novca da živi u Australiji. Zato će podnijeti zahtjev da dobije starateljstvo nad decom i da joj bude omogućeno da ih dovede u Srbiji. Ona ima dokaz da su djeca oteta jer su imala boravište u Beogradu, išla su ovdje u školu, bila su i zdravstvenom sistemu. Dušanu prijeti od šest do 30 godina zatvora, a moraće da plati i kaznu od 25.000 dolara. Osilio se, jer je mislio da će Tanja dovijeka ćutati", rekao je neimenovani izvor za "Informer".

Tanja Savić ranije je potvrdila da je zatražila pomoć i da ne želi više da ćuti.

"Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju decu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć. Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi - oduzeo mi je decu. To nije smeo da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu", ispričala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije