Jet set

Tanja Savić sa sinovima stigla u Beograd

Tanja Savić sa sinovima stigla u Beograd
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL | Tanja Savić sa sinovima stigla u Beograd

Tanja Savić stigla je oko 13 časova u Beograd sa sinovima Maksimom i Đorđem. Srećna pjevačica sa svojim dječacima pojavila se na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", nakon 26 sati puta.

"Bilo je emotivno, bilo je mnogo suza. Presrećna sam. Nadam se da sam svojim primerom nadahnula sve da budu dobri, pravda pobeđuje", rekla je Tanja.

Na pitanje da li su joj sinovi zamjerili što je dugo nije bilo, rekla je:

"Taman posla, oni su znali da sam imala let 16. aprila ali zbog nekih problema nisam mogla da odem. Sada sam otišla", rekla je Tanja.

Najavila je slavlje za svoje dječake.

"Idem sad sa svojom decom da uživam. Biće ručak, neće biti neka žurka. Bilo mi je važno da uzmem decu, ništa mi drugo nije važno", rekla je Tanja i dodala:

"Ja sam neko ko ne želi da odvoji decu od oca, i obrnuto. Samo želim da su oni srećni, nisu bitne okolnosti, ja im neću uskratiti kontakt sa ocem. Ništa ne može da me uplaši više", dodaje ona.

Inače, Tanja je prvo sletjela u Dubai, odakle su presjedali, a vreme čekanja iskoristila je da usnimi dječake, koji su bili vidno uzbuđenji zbog dolaska kući.

Podsjetimo, Dušan Jovančević prije 15 mjeseci odveo je njihove sinove, Maksima i Đorđa, u Australiju, bez Tanjinog odobrenja. Nakon toga Tanja se borila svim pravnim sredstivam da vrati sinove u Srbiju, što je na kraju i uspjela.

Tanjina majka najavila je da se za unuke sprema porodični doček u Smederevu, kao i da su svi presrećni što će napokon vidjeti dječake.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije