Jet set

Tea Tairović kupila pjesme pisane za Luisa

Tea Tairović kupila pjesme pisane za Luisa
Foto: Screenshot | Tea Tairović kupila pjesme pisane za Luisa

Tea Tairović prilikom posjete Sjevernoj Makedoniji otkrila je da će u u svoj repertorar uvrstiti i jednu od pjesama Tošeta Proeskog, koju će otpjevati iz srca, ali i da će na novom albumu otpjevati pjesme koje su pisane za Luis.

Tea je najprije istakla da je Tošetova pjesma veoma teška, ali da će njoj biti drago da je otpjeva.

"Što se tiče makedonskih pesama, ja obožavam makedonske pesme. Pesma jednog od najvećih regionalnih pevača, koji nažalost nije više sa nama, moja njegova omiljena pesma, biće uvrštena u repertoar. Neću da otkrijem koja, ali mi je teško da je otpevam. Niko to ne može da otpeva kao Toše, ali mi je i emotivno teško da je izvedem čak i na probama", rekla je Tea u emisiji "Prvi red".

Poznato je da Tea ne odustaje od svog muzičkog pravca, a pjevačica je otkrila da novi album stiže u aprilu, i da na njemu sarađuje sa kompozitorom Draganom Brajovićem Brajom.

"Braja mi je na novom albumu dao jednu notu koju ja do sada nisam imala. Što se tiče sledećeg albuma, već imam obrise tog albuma i to će isto biti Tea Tairović, ali mnogo zrelija", najavila je ona.

Ono što je mnoge oduševilo jeste saznanje da će Tea na svom albumu otpevati i pjesme koje su bile pisane za Luisa, ali ih je njegova prerana smrt spriječila da dospiju u javnost.

"Na albumu će biti pesama koje su čekale pravog izvođača. Neke od njih su pisane za pokojnog Luisa, pre nego što je nastradao. One na veliku žalost nisu dočekane da budu otpevane, tako da će za to sada biti vremena", rekla je Tea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije