Jet set

Tejlor Svift kupila kuću obožavateljki

Tejlor Svift kupila kuću obožavateljki
Foto: N.N. | Tejlor Svift kupila kuću obožavateljki

Pop zvijezda Tejlor Svift napravila je potez vrijedan divljenja kada je odlučila kupiti kuću obožavateljki Stefani.

Stefani je u osmom mjesecu trudnoće, nedavno je ostala bez doma, a u isto vrijeme njen je partner izgubio posao.

Sretnu vijest Stefani je saznala u bekstejdžu nakon koncerta njene omiljene pjevačice u Mančesteru. Sretnu vijest je objavila na aplikaciji The Swift, koju je lani pokrenula upravo Tejlor Svift.

“Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam osam mjeseci svoje trudnoće beskućnica. Ukratko, u našem stanu je zabranjen boravak zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga i izgubili smo sve”, napisala je Stefani čija je majka kontaktirala Tejlor i zamolila je za pomoć,

No, niko se nije nadao da će pjevačica svojoj obožavateljki kupiti kuću.

“Odlučila sam ti pomoći kupiti kuću i sve potrebno za dolazak tvoje djevojčice. Želim da uživaš u svakom trenutku provedenom s njom i da ne moraš brinuti o svemu”, rekla joj je Tejlor u garderobi, a Stefani jednostavno nije mogla vjerovati.

“Pružila mi je ruku i podigla me s tla. Baš kao što je činila proteklih 12 godina. Volim je zauvijek”, rekla je potresena Stefani.

Ovo nije prvi put da Svift pomaže svojim obožavaocima. Već godinama svojim najvećim fanovima šalje čestitke za Božić, nekima je plaćala stipendije za školovanje, a nekima je pomagala i u troškovima bolničkog liječenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije