Jet set

Teodora Džehverović lažirala svađu sa pulenkom zarad pregleda

Teodora Džehverović lažirala svađu sa pulenkom zarad pregleda
Foto: Printscreen/Instagram | Teodora Džehverović lažirala svađu sa pulenkom zarad pregleda
N.N.

​Pjevačica Teodora Džehverović bila je žiri u jednom muzičkom takmičenju, a pored brojnih kandidata istakla se Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina.

Teodora joj je bila mentorka, a nedavno se sa njom navodno posvađala.

Teodora i Mahrina objavile su duetsku pjesmu samo nekoliko nedjelja nakon što su se javno "posvađale" na Instagramu.

Cvetkovićeva je na ovoj društvenoj mreži objavila video u kojem je objasnila da ju je Teodora navodno odbila za saradnju, a potom čak objavila i njihovu prepisku.

Mahrina je sve javno podijelila na Instagramu, što se Teodori nimalo nije dopalo.

"Iskreno, malo mi je bezveze što si objavila moju glasovnu poruku javno. Ispada sada da dajem nekome lažnu nadu, a samo sam mislila da je Nova godina blizu, te da ćemo se uskoro čuti… Nisam ovo očekivala", poručila joj je Teodora, što je Cvetkovićeva takođe podijelila sa fanovima na platformi Tiktok uz objašnjenje da je željela samo da ima duet sa svojom mentorkom.

Sada je izašla njihova duetska pjesma, a pjevačice su, uprkos činjenici da jedna drugoj čestitaju na "dobro obavljenom poslu oko lažne svađe", naišle na veliki broj kritika fanova i pratilaca.

"Morate nam priznati da smo odradile dobar marketing. Još bolje je sve ono što vas čeka u pesmi. Ljube vas Džehvi i Mahri", napisala je Teodora na svom Instagramu uz reklamnu fotografiju sa snimanja spota, dok je Mahrina za razliku od nje uputila izvinjenje svojim fanovima.

"Izvinite. Nemojte da se ljutite na nas i uživajte u pesmi", prenosi Grand

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije