Jet set

Tom Henks o borbi s kovidom-19: "Kao da su mi kosti bile od krekera"

Tom Henks o borbi s kovidom-19: "Kao da su mi kosti bile od krekera"
Foto: facebook | Tom Henks o borbi s kovidom-19: "Kao da su mi kosti bile od krekera"

Holivudski glumac Tom Henks gostovao je u emisiji "The Late Show With Stephen Colbert", u kojoj je govorio o svom iskustvu i borbi sa koronavirusom, te istakao da je imao osjećaj kao da su mu kosti od krekera.

Naime, ovaj glumac i njegova supruga, takođe glumica, Rita Vilson bili su prvi u Holivudu koji su javno objavili sredinom marta da su oboljeli od kovid-19. Oni su objavili da su se zarazili na snimanju filma u Australiji, kada su i zadržani u bolnici. U bolnici su proveli nedjelju dana, kada su otišli u samoizolaciju u kuću u Australiji, prije nego što su se vratili u SAD.

Henks je u emisiji gostovao kako bi promovisao novi flim "Greyhound", a voditelja je interesovalo da li su on i supruga bili šokirani kada su dobili rezultate testiranja na kovid-19.

"Da, jesmo. Nismo znali kako i kada smo pokupili taj virus", rekao je Henks, koji je otkrio i da su imali različite simptome.

"Ona je imala višu temperaturu nego ja i više je kašljala i imala je mučnine. Izgubila je čulo mirisa i ukusa, a ja nisam", priznao je, te dodao:

"Osjećao sam se kao da su mi kosti napravljene od krekera. Kada sam hodao, imao sam osjećaj da svaka koščica u mom tijelu puca... Kao kad te stariji brat tuče, a ti ne možeš to nikako da zaustaviš. Bilo je bolno", rekao je Henks koji je dodao da ga je veoma boljela i zadnjica, te da zbog toga nije mnogo sjedio, prenosi "Time".

Nakon što su ozdravili, Henks i Vilson su nastavili da održavaju distancu i nose maske te su donirali svoju krv kako bi pomogli u pronalasku lijeka za koronavirus.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije