Jet set

Tom Kruz planira da zaprosi 26 godina mlađu glumicu

Tom Kruz planira da zaprosi 26 godina mlađu glumicu
Tom Kruz planira da zaprosi 26 godina mlađu glumicu

Poslije Kejti Holms, od 2012. Tom Kruz nije imao nijednu ozbiljnu ljubavnu vezu. Kako javljaju strani mediji, emotivnoj apstinenciji je izgled akraj jer je on ponovo zaljubljen, a planira i venčanje.

Slavni glumac i najpoznatiji sajentolog, navodno, bacio je oko na Vanesu Kirbi, svoju koleginicu iz filma "Nemoguća misija 6".

Kruz je navodno riješen da zaprosi Vanesu i učini je svojom četvrtom ženom, pošto je odlučio da se skrasi i tako ispuni želju svojoj majci Meri Li Fajfer, koja je preminula u februaru u 80. godini.

Glumac je Vanesu primjetio u seriji "The Crown" i odmah je odlučio da je angažuje za novi nastavak "Nemoguće misije" koji sljedeće godine stiže u bioskope, piše B92.

Zanimljivo je i da je Sajentološka crkva "blagosiljala" ovakvu odluku, iako su njegovi brakovi do sada propadali upravo zbog njegovih religioznih opredjeljenja.

"Kada su se sreli na snimanju, odmah se vidjelo da između njih postoji hemija. Vanesa je bez mnogo razmišljanja dobila ulogu. Kruz ju je oduševio svojim šarmom i energijom", kaže izvor.

Vanesa je rođena u Vimbldonu u Engleskoj. Ubrzo nakon što je završila fakultet počela je da dobija uloge u pozorištu i na filmu. Igrala je u ostvarenju "Jupiter Ascending" sa Milom Kunis i Čaningom Tejtumom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije