Jet set

Tom Kruz povrijeđen na snimanju "Nemoguće misije"

Tom Kruz povrijeđen na snimanju "Nemoguće misije"
Foto: N.N. | Tom Kruz povrijeđen na snimanju "Nemoguće misije"

Poznati holivudski glumac Tom Kruz je za potrebe svog novog filma "Nemoguća misija: Raspad sistema" već slomio nogu, a kako bi snimio najopasniji dio filma, izveo je zloglasni "halo" skok iz aviona.

Glumac je i u prethodnim "Nemoguća misija" ostvarenjima odbijao da koristi dublera i kaskadere, te je sve opasne scene snimao sam. I prethodnih godina Tom Kruz se povređivao na snimanju, međutim ovaj put su povrede bile znatno ozbiljnije.

Osim slomljene noge, glumac je tokom snimanja doživio još jednu nesreću zbog koje je bio prinuđen da miruje nekoliko dana. Naime, Kruz je trebalo da snimi scenu skoka između dvije zgrade sa zaštitnim kablom. Nažalost, glumac nije dovoljno dobro doskočio te je promašio ivicu krova i zakucao se u zid zgrade.

Ipak, ova povreda nije zaustavila holivudskog glumca da nastavi rad na filmu kojeg će publika uskoro moći vidjeti na velikim platnima.

Filmski stručnjaci ističu da se o glumi Toma Kruza ne može mnogo lošeg reći. Oni se slažu da postoje ljubitelji sedme umjetnosti koji ne vole njegovu glumu, ali da on ipak uspije svaki put u potpunosti dočarati lik kojeg tumači.

Radnja novog filma "Nemoguća misija" nastavlja se na prethodni dio. Itan Hant kojeg tumači Tom Kruz i njegov tim agenata IMFa naći će se u situaciji u kojoj je svaki trenutak presudan, a vremena je sve manje.

Nakon što glavni negativac prethodnog filma Solomon Lejn iznenada nestane dok je bio prevožen na sigurnu lokaciju, svijet će se suočiti s groznim posljedicama.

Ono što je karakteristično za sve filmove iz serijala "Nemoguća misija" je da se misija, kakva god ona bila, ubrzo pokaže potpuno različitom od onoga što je trebalo da bude, a da se Itan Hant često nalazi u problemima na kojima mu niko ne može zavidjeti. Novi najavljeni film je šesti i ujedno i posljednji u poznatoj franšizi.

Uz legendarnog Toma Kruza u novom nastavku publika će gledati i glumca Henrija Kavila, koji se proslavio ulogom Supermena u filmovima "DC Univerzuma", zatim Rebeku Ferguson, Anđelu Baset i Aleka Boldvina. Film bi na repertoaru domaćih bioskopa trebalo da se nađe od 2. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije