SP Qatar 2022.

Jet set

Toni Cetinski o transplantaciji kose: "Imao sam apsolutnu podršku svih"

Toni Cetinski o transplantaciji kose: "Imao sam apsolutnu podršku svih"
Foto: Screenshot/Instagram | Toni Cetinski o transplantaciji kose: "Imao sam apsolutnu podršku svih"
N.N.

Sve popularnijem tretmanu transplantacije kose, koji je posebno raširen među slavnim muškarcima, podvrgnuo se i pjevač Toni Cetinski.

Ali, za razliku od većine koji taj zahvat na sve moguće pokušavaju zatajiti od javnosti, Cetinski se posjetom ordinaciji estetske kirurgije pohvalio na svom Instagramu, objavivši fotografije nastale tokom samog postupka.

Za Jutarnji je otkrio i koliko je u njegovu slučaju postupak trajao i zbog čega se na taj korak uopšte odvažio. Pokraj jedne od fotografija je i napisao da "nije tako strašno kako izgleda".

"Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što zbog toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe naše. Iskreno se veselim rezultatima!", napisao je Cetinski pozirajući uz doktoricu koja je odradila postupak presađivanja.

On je otkrio i da se na transplantaciju kose odlučio sam, bez sugestija ili nagovaranja.

"Mene nitko ne mora poticati ni na što pa tako ni na presađivanje kose, ali su me apsolutno svi podržali. Doduše, nisam trebao puno popunjavati. Odlučio sam taj nedostatak riješiti više preventivno, a tim Poliklinike Maletić bio je fenomenalan", istakao je Cetinski kojem su guste kovrdže bile zaštitni znak na početku karijere.

Kako je sve više gubio kosu, time je i njegova frizura postajala sve kraća. I dok kod većine postupak transplantacije kose zahtijeva više tretmana, Toni je, ističe, svoj problem riješio u jednom danu, i to bezbolno.

"Sve sam obavio u jednom danu. Postupak presađivanja trajao je od 8 do 18 sati i sve je bilo gotovo, jer takav je bio moj slučaj, s obzirom da gubitak kose kod mene nije toliko izražen. Netko tko ima više za popunjavanje ide na nekoliko tretmana", rekao je Cetinski.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije