Jet set

Topalkova kćerka ostavila Džumhura jer ju je varao?

Topalkova kćerka ostavila Džumhura jer ju je varao?
Foto: Instagram | Topalkova kćerka ostavila Džumhura jer ju varao?

Helena Topalović je ostavila bh. tenisera Damira Džumhura jer ju je prevario, pišu mediji u Srbiji.

Kako javlja "Informer", kćerka Milana Topalovića Topalka planirala je da se ove godine uda za tenisera, ali se toliko razočarala u njega da je prekinula svaki kontakt s njim

Helena je Damira otpratila sa svih društvenim mreža, a na Instagramu je napisala: "Jednostavno je. Ako je kriv, uvek će izmisliti razlog da si ti nešto pogrešio. Daleko im lepa kuća", objavila je Topalovićeva, aludirajući na to da njen dojučerašnji momak ima drugu.

Topalkova kćerka je već neko vrokeme sumnjala u vjernost poznatog tenisera.

"Helena kaže da se Damir sasvim promijenio u posljednje vrijeme. Počeo je da bude tajanstven i često je izlazio iz kuće i ostajao negdje do kasno u noć. Krio je od nje telefon i kada sjede zajedno okretao ga je naopačke da ne može da se vidi ko ga zove ili od koga mu stiže poruka. Mobilni je sa sobom nosio i u toalet", započinje priču Helenina bliska drugarica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretna nova godina svima  Happy New Year to everyone #2020 #newdecade

A post shared by Damir Dzumhur (@damirdzumhur) on

Ona dodaje da je starleta ubrzo shvatila da joj dragi ima švalerku.

"Znala je odranije da on voli da sjedi na dvije stolice. Pa i Helena je počela s njim da izlazi dok su on i Zorannah bili u vezi. Kada ga je otvoreno upitala da li ima drugu, počeo je da urla na nju, po principu napad je najbolja odbrana", priča sagovornica "Informera".

Helena je ubrzo poslije toga riješila da je najbolje da dalje krene sama.

"Nije imala dokaz da joj je Damir nevjeran, ali je to osjećala. Donijela je čvrstu odluku da ga otkači, bez obzira na to što su bili na korak od braka. Trebalo je da se uzmu ove godine, čak je i dvije vjenčanice izabrala za svadbu", završava priču izvor srpskog lista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije