Jet set

Tošić se oglasio poslije šok prepiske sa Severinom

Tošić se oglasio poslije šok prepiske sa Severinom
Foto: Screenshot/Instagram | Tošić se oglasio poslije šok prepiske sa Severinom

Duško Tošić, još uvijek zakoniti suprug Jelene Karleuše, pošto je procurio u javnosti navodno njegova prepiska sa hrvatskom pjevačicom Severinom, objavio je video na Instagram storiju.

Duško Tošić se nalazi u Istanbulu, a na storiju je objavio kako uživa šetajući Bosforom, a najviše mu je pažnje skrenula usidrena jahta. Tošić je očigledno želio da pošalje poruku Severini, čija je zvijezda eksplodirala nakon privatnog snimka upravo na jednom ovakvom plovilu, prenosi Kurir.

Podsjetimo, poruke je na svom Fejsbuk nalogu objavila upravo Karleuša, a bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je odgovorila u strogom tonu, a sada je uz njih, Jeleni poslala i poruku koja se može smatrati uvredljivom, na šta joj Karleuša nije ostala dužna.

Nakon ovog, Severina je vjerovatno pokušala da isprovocira JK time što joj je poslala privatnu prepisku sa njenim, još uvijek zakonitim suprugom Duškom Tošićem, iz koje se može zaključiti da je bivši fudbaler pokušao da flertuje sa Severinom, za šta ona nije bila zainteresovana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije