Jet set

Tri sestre Mićalović pozirale sa majkom: "Blago majci kakve vas je rodila"

Tri sestre Mićalović pozirale sa majkom: "Blago majci kakve vas je rodila"
Foto: Screenshot/Instagram | Tri sestre Mićalović pozirale sa majkom: "Blago majci kakve vas je rodila"

Glumice Sloboda i Dragana Mićalović su poznate domaćoj javnosti, međutim malo ko zna da imaju još jednu sestru, najstariju Mirjanu.

Iako su sestre Mićalović najtraženije dramske umjetnice posljednjih nekoliko godina, Mirjana nije odabrala glumu za životni poziv.

Ona je odlučila da svoju karijeru gradi daleko od javnog života, a koliko su bliske, ali da su naslijedile ljepotu od njihove majke Milice, pokazuju fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Nismo skoro bili u prilici da ih vidimo na okupu, a sada su zablistale na premijeri filma "Jorgovani" u kom Sloboda igra glavnu žensku ulogu.

"Zauvek najveća podrška. Bravo, Bojka moja", napisala je najstarija sestra Mićalović u opisu fotografije.

"Blago majci kakve vas je rodila", "Poslije 7 godina, na istom mjestu ista podrška i ljubav", "Nešto najljepše", "Divni" - samo su neki od komentara ispod objave.

Podsjetimo, Milica se za razliku od svog pokojnog supruga Dragana, koji je bio veliko ime u svijetu glume, ne bavi javnim poslom.

Inače, Sloboda Mićalović zablistala je na premijeri filma "Jorgovani" u kojem igra glavnu žensku ulogu.

Glumica se u MTS Dvorani, na premijeri u okviru 52. FEST-a, pojavila u dugoj, elegantnoj crnoj haljini, sa romantičnom frizurom i šminkom u prirodnim nijansama koja joj je savršeno "legla".

Sa osmijehom je pozirala sa filmskim partnerom u "Jorgovanima" Ivanom Bosiljčićem, a kasnije i sa najvećom podrškom, suprugom Vojinom Ćetkovićem.

"Verujem u ovaj film", rekla je Sloboda Mićalović medijima, te pohvalila kolegu Ivana Bosiljčića.

"Meni je zadovoljstvo s njim da radim uvek. On je toliko predivan kolega, duhovit, pre svega talentovan", istakla je glumica, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije