Jet set

Trudna Sofija Milošević ide kod Luke Jovića u Španiju

Trudna Sofija Milošević ide kod Luke Jovića u Španiju
Foto: Instagram | Trudna Sofija Milošević ide kod Luke Jovića u Španiju

Atraktivna manekenka Sofija Milošević sprema se na put Španije kod svog izabranika, fudbalera Luke Jovića.

Trudna Sofija Milošević veoma je zabrinuta za svog izabranika, budući da je trenutno povrijeđen i da boravi u Madridu. Razdvojenost učinila je svoje, te je Sofija, kako piše "Blic", uradila sve neophodne zdravstvene preglede kako bi dobila dozvolu da putuje u Španiju.

"Stalno su na vezi putem video-poziva, a društvo joj prave najbliži dok je u Beogradu. Ona će, čim se otvore granice i počnu letovi, otputovati za Španiju. Ona se zabrinula zbog njegove povrede, a Luka je ubjeđuje da će biti dobro i da nema potrebe da se neriva, posebno zbog njenog trenutnog stanja. Stres i nervoza joj sada nisu potrebni dok je u drugom stanju. Luka je zasmijava, pokušavaju oboje da skrenu misli. Ono što mu je Sofija obećala je da će odmah po otvaranju granica spakovati kofere i doći kod njega", kaže izvor blizak manekenki i dodaje:

"Ona sada završava obaveze oko svog modnog ateljea, kako bi saradnicima objasnila šta treba da rade dok ona nije u Beogradu. Osim toga, redovno ide na preglede i sve je kako treba. Trdunoća lijepo napreduje, a Sofija se ugojila sedam kilograma, mada se to na njoj ne vidi. Prošle su je mučnine i sada mnogo bolje funkcioniše", dodaje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+7kg

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Trudna Sofija Milošević ima svu potrebnu pomoć i podršku od Lukine porodice.

Lukina sestra Mila i Sofija ostvarile su dobar odnos i za sada savršeno funkcionišu.

"Pošto Lukina sestra Mila živi u Beogradu, ona je najčešće sa Sofijom u kontaktu i kada imaju vremena vide se. Dobro razumiju iako su dosta različite, ali se odlično slažu. Sofija dosta vremena provodi sa svojim sestrićima, za koje je vezana, ali i sa prijateljicama, što Sofiji koja voli da šeta posebno sada kada je lijepo vrijeme izuzetno prija. Sofija obožava djecu, da se igra sa njima i da im ugađa, pa je srećna što će za nekoliko mjeseci držati svoju bebu u naručju", objašnjava izvor "Blica".

Isti izvor je otkrio gdje će se Sofija poroditi.

"Postoji opcija da to bude u Beogradu na privatnoj klinici, ali razmišlja i o Madridu. Voljela bi da joj dijete ima državljanstvo neke evropske države. Sve zavisi kako će odmicati trudnoća, ali i Lukina karijera. Mnogo je faktora o kojima trenutno razmišljaju. Luka jeste djetinjast, ali je kao otac brižan, što je pokazao i prema sinu kojeg ima iz prethodne veze. Sofija je starija nekoliko godina, staloženija je, pa je to uticalo i na Luku", piše Blic.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije