Jet set

"Trudnička" fotografija Sofije Milošević

"Trudnička" fotografija Sofije Milošević
Foto: Instagram | "Trudnička" fotografija Sofije Milošević

Manekenka Sofija Milošević koja je prije nekoliko nedjelja objelodanila da čeka dijete sa fudbalerom Lukom Jovićem, pokazala je kako izgleda u haljini u kakvoj je do sada nismo često viđali.

Budući da je i sama kreatorka linije glamuroznih haljina, Sofiju smo često mogli da vidimo u seksepilnim izdanjima. Kratke, svjetlucave haljine koje laskaju figuri i ističu ženske atribute, bile su njen "must have". Međutim, izgleda da sada stvari stoje ipak malo drugačije.

Lijepa manekenka objavila je na Instagramu sliku u predivnoj zelenoj haljini, nešto šireg kroja. Zbog ove haljine pitanje se samo nametnulo – da li je ovo savršena haljina za trudničke dane?

Sofija izolaciju koristi kako bi njegovala svoje lice i održavala top formu. Budući da važi za jednu od najljepših srpskih manekenki, Sofija često umije da to i dokaže.

Tako je prije nekoliko dana na svom Instagram nalogu objavila no makeup selfi i pokazala zategnuto lice bez šminke. Ono što su svi primjetili je zdrav ten, lijepo oblikovane obrve i pune usne. Budući da je u blagoslovenom stanju po njenom izgledu reklo bi se da joj drugo stanje mnogo prija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How are you spending days in quarantine? @prettylittlething

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

(Story.rs) 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije