Jet set

Trudnoj Rijani manijak upao u kuću, htio da je zaprosi

Trudnoj Rijani manijak upao u kuću, htio da je zaprosi
Foto: Instagram | Trudnoj Rijani manijak upao u kuću, htio da je zaprosi

Policija je morala da interveniše u domu američke pjevačice Rijane nakon što joj je na posjed upao nepoznati čovjek i pokušao da je zaprosi.

Iz policije u Los Anđelesu rečeno je da su morali da uhapse čoveka koji je u četvrtak oko 12 i 30 ušao na posed R&B pjevačice na Beverli Hilsu, prenose strani mediji.

Čovjek je navodno doputovao s drugog kraja SAD-a, iz Južne Karoline, kako bi zaprosio Rijanu, ali, srećom, pjevačica ima vrlo dobro osiguranje i policija je brzo intervenisala. Na imanje joj je upao odjeven u crvenu trenirku s kapuljačom, a policija ga je odvela u lisicama.

Međutim, kako nije stigao dalje od prilaza njene kuće, u policiji je bio samo ispitan i potom pušten. Za sada je, isto tako, nepoznato da li je Rijana, koja je usput rečeno trudna i čeka drugo dijete s ASAP Rokijem, bila kod kuće i svjedočila ovom uznemiravanju.

Spomenimo kako ovo nije prvi put da se Rijana susreće s uhodama. Čovjek po imenu Eduardo Leon uhapšen je 2018. godine nakon što je provalio u dom Rijane i tamo čekao 12 sati da se pjevačica pojavi. Srećom, tada Rijana uopšte nije bila u LA-u i njeni su asistenti nabasali na Leona koji se krio u kući.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije