Jet set

Pratite nas na Google news

Turčin ženi Lukasovu bivšu: "Nisam protiv da nam Aca pjeva na svadbi"

Turčin ženi Lukasovu bivšu: "Nisam protiv da nam Aca pjeva na svadbi"
Foto: N.N. | Turčin ženi Lukasovu bivšu: "Nisam protiv da nam Aca pjeva na svadbi"
N.N.

Zgodni Turčin koji je ukrao srce dizajnerke Sonje Vuksanović, koja je ranije bila udata za Željka Šašića i Acu Lukasa, priznao je da su u vezi i osvrnuo se na jednog od bivših supruga svoje drage.

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović osvojila je srce milionera iz Turske Ozkana Šena, koji je popularan pjevač i humanitarac, a predstavlja se kao Mister Džejd.

Ozkan Šen navodno već dva mjeseca uživa u ljubavi s Vuksanovićkom. Par se slučajno upoznao na jednom događaju, a on je sada ispričao da će prvi put možda stati na ludi kamen upravo sa Sonjom.

"Sonja je divna i imam ozbiljne planove s njom. Moguće da će mi biti supruga. Polako, vidjećete. Ona je razvedena, a ja sam slobodan i ne vidim prepreku u tome", rekao je on za Kurir.

Ozkan je izjavio i da se ne bavi Sonjinom prošlošću te da nije znao da je bila u braku sa Željkom Šašićem i Acom Lukasom, ali da je upoznao njene kćerke.

"Vidim da je simpatičan čovjek. Vjerujem da je profesionalac. Ne bih imao ništa protiv da nam pjeva na svadbi. Ne bih nas upoređivao", rekao je on za Lukasa i otkrio i da nikada nije čuo za Karleušu iako se o njoj pisalo u turskim medijima.

"Nisam, nemam pojma ko je ta žena. Mene samo Sonja zanima", rekao je Ozkan.

(Kurir.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije