Jet set

Pratite nas na Google news

Ubila se komičarka: "Zbogom i hvala vam"

Ubila se komičarka: "Zbogom i hvala vam"
Foto: Instagram/Screenshot/Daphnedorman | Ubila se komičarka: "Zbogom i hvala vam"
N.N.

Komičarka i transaktivistkinja Dafne Dorman izvršila je samoubistvo u 45. godini.

Glumica Dafne Dorman objavila je oproštajnu poruku na svom Facebook profilu, gdje se oprostila od voljenih, a potom izvršila samoubistvo.

Dafne je imala 44 godine, a na profilu je objavila sliku sebe uz datim rođenja i potom predstojeće smrti - "30. april 1975-11. oktobar 2019".

Pored toga je uputila i oproštajnu poruku:

"Zbogom i hvala vam svima. Izvinite. Razmišljala sam mnogo o ovome prije ovog jutra. Kako kažeš 'zbogom' i 'izvini' i 'volim te' svim divnim dušama koje poznaješ? Posljednji put, ne postoji pravi način. To je sve što sam zaključila iz tih misli", napisala je ona i dodala:

"Onima koji su ljuti na mene: molim vas, oprostite mi. Onima koji se pitaju da li su me iznevjerili: niste. Svima vama koji se osjećaju kao da sam ih ja iznevjerila: jesam i žao mi je i nadam se da ćete me pamtiti po boljim vremenima i u ljepšem svjetlu. Sve vas volim i žao mi je. Molim vas, pomozite mojoj kćerki Naji da razumije da ovo nije njena krivica. Molim vas podsjetite je da sam je voljela svakim atomom mog bića."

Dafnina sestra je potvrdila smrt komičarke, kao i društvo aktivista transrodnih osoba. Nije poznat način na koji je izvršila samoubistvo.

Prije nego što je započela karijeru u šou-biznisu, Dafne je bila uspješni softverski inženjer.

(Mondo.rs)

Najčitanije