Jet set

Ipak nisu raskinuli: Udaje se Dara Bubamara?

Ipak nisu raskinuli: Udaje se Dara Bubamara?
Foto: Instagram | Udaje se Dara Bubamara?

Pjevačica Dara Bubamara, navodno, planira brak sa svojim momkom Tonijem sa kojim je postala nerazdvojna.

Svjedoci smo da je Dara presrećna u ljubavi, njen Instagram je prepun storija sa njihovih zajedničkih putovanja gdje vidimo da uživaju, i njen široki osmjeh to potvrđuje, pišu srpski mediji.

Do sada su samo bili par koji umije dobro da se provodi i koji je putovao po egzotičnim destinacija, a sada je cijela stvar postala mnogo ozbiljnija.

Popularni par se Tonijevim preseljenjem odlučio na veliki korak u njihovoj ljubavnoj vezi, i to nije sve.

Oni su spremni i da ozvaniče vezu na godišnjicu zabavljanja, 7. jula, piše "Informer".

"Dara je uselila Tonija u svoj stan! Iako i on ima nekretnine, riješili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo s njom. Ma nerazdvojni su! Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se venčaju na godišnjicu veze", priča izvor "Informera".

Dara Bubamara koja je ranije govorila kako ne želi više djece, sada se predomislila.

"Toliko je zaljubljena u Tonija da bi voljela s njim da zasnuje porodicu. On je veoma mlad, ali želi dijete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta uskoro dobije brata ili sestru", kaže sagovornik pomenutog lista i dodaje da se folkerka i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri:

"Po cijeli dan se smiju, hemija između njih je nevjerovatna. Baš se vole! Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari! I njihove porodice podržavaju ovu vezu, jer vide da su srećni zajedno.

Dara je zaljubljena do ušiju i presrećna što je našla muškarca koji je dominantniji od nje.

"Učinio mi je život lepšim! Putujemo, uživamo, volimo se... Desio mi se takav dečko i takva ljubav da je to neverovatno! Posle dužeg vremena me neko gleda kao kraljicu i pravu ženu. Uz Marka se uvek lepo osećam", rekla je pjevačica ranije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije