Jet set

Udaje se kćerka Zvezdana Terzića

Udaje se kćerka Zvezdana Terzića
Foto: Instragram | Udaje se kćerka Zvezdana Terzića
N.N.

Maša Terzić, kćerka generalnog direktora Crvene Zvezde, Zvezdana Terzića, od dečka dobila je dva prstena i, kako prenose mediji, planira svadbu za 2022. godinu.

Terzićeva lijepa nasljednica i njen dečko, koji ne živi u Srbiji, nije javna ličnost i ne eksponira se, u vezi su godinu dana, sada su odlučili da svoju romasu krunišu brakom.

Maša je od dečka dobila dva skupocijena prstena poznatog brenda Cartier od 1.200 i 2.200 evra, što je ukupno 3.400 evra.

Ona nije tradicionalno zaprošena, već joj je partner, kako navodi izvor Telegrafa, kupio vjerenički prsten i burmu, vjereni su i planiraju da stanu na ludi kamen tokom ove godine.

"Maša je dobila prsten, tačnije dva, jedan verenički, a drugi kao burmu. Nije bilo zvanične prosidbe, ali su njih dvoje sada zvanično vereni. Godinu dana su zajedno, lepo im je, i u ovoj 2022. godini planiraju venčanje", rekao je izvor blizak porodici Terzić za Telegraf Jetset.

"Neće biti velike svadbe, već intimne ceremonije, jer je Maši i njenom partneru želja da venčanje bude tajno, daleko od očiju javnosti", otkrio je izvor.

"Porodica Terzić je presrećna zbog lepih vesti, a Mašini mama i tata posebno su oduševljeni zetom", zaključio je izvor.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije