Jet set

Udala se Lejdi Gaga?

Udala se Lejdi Gaga?
Foto: Tanjug/AP | Udala se Lejdi Gaga?

Slavna pjevačica Lejdi Gaga ne prestaje da iznenađuje javnost, ali vijest o iznenadnoj udaji niko nije očekivao!

Od početka svoje muzičke karijere, američka pjevačica Lejdi Gaga privlači pažnju publike talentom, ekscentričnim izgledom, ali i vrlo burnim ljubavnim životom. Prema pisanju američkog OK! magazina, pjevačica je izgovorila sudbonosno "da" Majklu Polanskom sa kojim je tek od nedavno u vezi.

"Majkl je zaprosio Lejdi Gagu osmokaratnim dijamantskim prstenom. Iako su zajedno dvije nedjelje, ona nije oklijevala i rekla je 'da'", rekao je neimenovani izvor, a objavio pomenuti magazin.

Isti izvor je dodao, da su se Gaga i Polanski zatim u tajnosti vjenčali na skupocjenoj jahti.

Dok drugi američki časopisi demantuju napise tabloida, slavna pjevačica se još uvijek nije oglasila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Dobitnica Oskara za pjesmu "Shallow" iz filma "Zvijezda je rođena" često je na udaru medija, prije svega, njen ljubavni život. Govorilo se da je u vezi sa Bredlijem Kuperom i da je ona krivac što su Bredli i njegova djevojka Irina Šajk prekinuli dugogodišnju vezu. Prije toga je agent Kristijan Karino uspio da ukrade njeno srce na neko vrijeme i činilo se da će se uz njega skrasiti. Emotivnu vezu započeli su 2017. godine, ubrzo su se i vjerili, a onda je ona okončala tu romansu. Mnogi su razlog tražili u Bredliju Kuperu. Ipak, slavna pjevačica je otkrila drugog dečka – Majkla Polanskog. On je bivši investitor koji trenutno radi kao izvršni direktor fabrike "Parker Group".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije