Jet set

Pratite nas na Google news

Rambo Petković zetu poručio da pazi na njegovu princezu

Rambo Petković zetu poručio da pazi na njegovu princezu
Foto: FK Crvena zvezda | Rambo Petković zetu poručio da pazi na njegovu princezu
N.N.

Nekadašnji fudbalski as Dejan Rambo Petković povodom vjenčanja kćerki Ani je poželio dvorac pun snova i princa koji će pomoći da ih ispuni, a zetu Dušanu poručio da pazi na njegvu princezu.

Par se vjenčao u Brazilu, čiji su mediji pisali o velikom porodičnom momentu za Petkoviće, koji su ostali u Rio de Žaneiru i poslije igračke karijere čuvenog Ramba.

"Došao je veliki dan, ko je otac kćerke, zna kako izgleda kada svoje zlato treba poveriti drugom čoveku da ga čuva, a ja sam otac dve ćerke i sada je došao momenat moje starije", napisao je Petković na društvenim mrežama, a prenio Telegraf.rs i dodao:

"Budi srećna sa porodicom koju si sada počela da gradiš. Želim ti, moja prva princezo, dvorac pun snova i princa koji će ti pomoći da ih ispuniš. Volim te. Dušane, pazi dobro na nju."

 

Ana je opisala proslavu, koja je prošla bez pompe.

U vreme, straha, tragedija i karantina... Odlučili smo da u naše živote unesemo MALO VIŠE LJUBAVI I NADE. Da, venčali smo se! Taj dan nije protekao kao što smo zamišljali, venčali smo se u opštini samo uz prisustvo roditelja i kumova. Otkazali smo proslavu ali odlučili smo da obeležimo ovaj poseban dan prelepim slikama."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Em tempos de dor, medo, tragédias e quarentena.. DECIDIMOS TRAZER UM POUCO MAIS DE AMOR E ESPERANÇA para nossas vidas. Sim, CASAMOS! De uma forma como NUNCA sonhamos, com responsabilidade e zelo ao próximo. Pensando em tudo isso, Eu & Dušan resolvemos casar no civil só com a presença dos nossos pais e dos padrinhos. Cancelamos a festa mas resolvemos registrar essa dia especial com um lindo ensaio fotográfico feito pela fotógrafa @jelenantic U vreme, straha, tragedija i karantina... Odlučili smo da u naše živote unesemo MALO VIŠE LJUBAVI I NADE. Da, venčali smo se! Taj dan nije protekao kao što smo zamišljali, venčali smo se u opštini samo uz prisustvo roditelja i kumova. Otkazali smo proslavu ali odlučili smo da obeležimo ovaj poseban dan prelepim slikama. ⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #wedding #nature #photography #fashion #dress #flowers #instagood #love #bride #embroidery #photooftheday #portrait #bridal #makeup #ig #casamento #amor #weddingphotography #beautiful #dresses #weddingdress #white #fabric #weddingday @cloud_nine_salon_vencanica

A post shared by Ana Petkovic (@anapetkovicoficial) on

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije