Jet set

Upoznajte kćerku Tanje Bošković

Upoznajte kćerku Tanje Bošković
Foto: Alo.rs | Upoznajte kćerku Tanje Bošković

Lana Karaklajić, ćerka čuvene glumice Tanje Bošković, ispričala je kako je napustila studije sociologije kako bi se ostvarila na “daskama koje život znače”.

Kao mlada glumica već je uspjela da se ostvari u različitim ulogama, pokazujući svoj neizmerni talenat, kako u pozorištu, tako i na filmu. Kada je birala svoj životni put, bila je na korak da donese odluku da se bavi sasvim drugačijim poslom, i da umjetnost ostane uskraćena njenom interpretacijom.

“Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, sem glumom”, rekla je Lana Karaklajić.

Odrastanje uz pozorište i majku glumicu, dobrim dijelom je uticalo na odluku da svoj neosporni talenat podijeli sa publikom.

“To nikako nije ono što me definiše, preispitivanja i odmeravanje snaga i želje su došli kasnije”, nasmijano priča Lana kako izgleda biti glumica pored činjenice da joj je majka Tanja Bošković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U epizodi Kako ne uspeti da ostavite cigarete

A post shared by Lana Karaklajić (@lanka.ka) on

Gluma je profesija koja zahtijeva mnogo odricanja i dokazivanja publici i samom sebi, pa životni put umjetnika nije nimalo lak. A kada se na to još dodaju i predrasude koje neminovno prate svako dijete koje je nastavilo putem svojih roditelja, gluma postaje još zahtevnija.

“Biti mlad i pokušavati da se ostvariš u bilo kom poslu u ovoj zemlji je dovoljno komplikovano i bez toga. Trenutno se trudim da ispunim sopstvena očekivanja”, kaže Lana.

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jesenujem po bazenima 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije