Jet set

Vakcinisala se Marijana Mićić: "Nadam se da nije plaćen post"

Vakcinisala se Marijana Mićić: "Nadam se da nije plaćen post"
Foto: Instagram/ micicmarijana | Vakcinisala se Marijana Mićić: "Nadam se da nije plaćen post"

Voditeljka i glumica Marijana Mićić (38) objavila je juče na društvenim mrežama da se vakcinisala protiv virusa korona u poodmakloj trudnoći, što je pokrenulo veliki broj komentara njenih pratilaca.

"Mnogi poznati su plaćeni da promovišu vakcinu. Nadam se da ovaj post nije plaćen, jer stvarno ne bi bilo u redu", glasile su neke od rečenica koje je Marijana dobila ispod svoje objave na Instagramu.

Marijana je na to odgovorila: "Samo ću napisati - sram vas bilo!"

Komentari su se samo nizali, a mnogi su je podržali zbog odluke da misli na sebe i druge primanjem vakcine protiv korone.

"Da li su vam tražili neku potvrdu od ginekologa", glasilo je jedno pitanje koje je glumica dobila.

"Ne, samo izveštaj sa poslednjeg pregleda - odgovorila je Marijana, a dobila je i poruke poput: "bravo", "svaka ti čast", "tu je i dupla maska" i drugih.

Voditeljka i glumica, juče se ranije oglasila i poručila:

"Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila", navela je Marijana, koja bi trebalo da se porodi u narednih nekoliko nedjelja.

 

(Kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije