Jet set

Verica Rakočević odgovorila svima koji imaju problem s tim što nosi minić

Verica Rakočević odgovorila svima koji imaju problem s tim što nosi minić
Foto: Print Screen/Instagram | Verica Rakočević odgovorila svima koji imaju problem s tim što nosi minić

Fotografija Verice Rakočević u mini suknji nastala dok šeta centrom Beograda prošla veoma zapaženo na društvenim mrežama.

Pored onih koji su bili oduševljeni Veričinim izgledom u 75. godini i udijelili joj mnoštvo komplimenata za odličnu liniju, nisu izostali ni oni koji smatraju da je takvo oblačenje neprimjereno njenim godinama i da ne treba da "glumi djevojku i takmiči se sa djevojkama".

Tim povodom oglasila se i Verica, koja je iznijela svoj stav da bi svi trebalo da se oblače onako kako se osjećaju.

"Vrlo sam svesna svojih godina i trudim se da ih nosim u skladu sa energijom koju imam. Uopšte ne pripadam onoj kategoriji žena koja će se takmičiti s mlađima, to mi je primitivno. Ogorčena sam na činjenicu da žena kada napuni 35, 40 godina mora da nosi kratku kosu, haljine duge do zemlje, ne sme da joj se vidi nijedan delić tela. To je glupost, treba da se oblačite onako kako se osećate", poručila je Verica i dodala:

"Pametna glava je bitna. Nekada mi je smešno kada se dovodi u pitanje kada neko ko ima više godina mora nekako da se oblači. Niko meni ništa ne diktira, ja se oblačim kako ja želim, udala sam se za osobu koju želim. Način života, genetika, raspoloženje, to najviše utiče na lepotu. Mi svoju sreću prenosimo na druge. Imati dobre noge i lepo telo sa 70 godina jeste privilegija, ali je najmanje važno to prikazivati".

 

(Novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije