Jet set

Vesna Zmijanac: Niko nije bio više na izvol'te od mene

Vesna Zmijanac: Niko nije bio više na izvol'te od mene
Foto: Instagram | Vesna Zmijanac: Niko nije bio više na izvol'te od mene

Komentarišući današnje pjevačice koje imaju običaj da budu previše obnažene u javnosti, Vesna Zmijanac otkrila je da ni ona nije bježala od golotinje na početku karijere, ali da je to radila sa ukusom.

"Niko nije bio više na izvol'te od mene. Međutim, ja sam to malo drugačije radila, bilo je to nekako ekskluzivnije i erotičnije, koliko je smelo u to vreme", objašnjava pjevačica i dodaje da nikada nije nailazila na osude zbog toga.

"Nikad mi niko nije tako nešto zamerao. Upravo jer je to bilo toliko lepo i sa ukusom, a pritom sam toliko dobro pevala i imala sjajne pesme, kao i danas, pa mi se sve prašta", kaže ona.

lako je važila za jednu od najatraktivnijih pjevačica u mladosti, Vesna otkriva da je bila poprilično usamljena.

"Nisu mogli da dođu udvarači do mene, nažalost. Imala sam toliko obezbeđenja oko sebe da sam ponekad bila tužna što sam sasvim sama po hotelima i apartmanima. Nekako sam bila skroz sklonjena, samo bina i hotel", objašnjava pjevačica.

Vesna tvrdi da je danas slobodna žena, ali da je još privlače mlađi muškarci.

"Uvek je bilo tako, mlađe stađe. Ove matore drtine naravno da ne mogu biti bolje. Slobodna sam žena, mogu da pričam i  radim sta hoću", rekla je Vesna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on

O Vesninom odnosu sa zetom Reljom Popovićem dosta se spekuliše, pogotovo nakon što je reper odbio da prokomentariše da li se slaže sa pjevačicom u jednom intervjuu, pa je sada riješila da razjasni tu situaciju.

"Mi imamo dogovor da niko ne priča o onom drugom i o djetetu. Svako ima svoj život i u intervjuima treba da priđa o sebi", tvrdi Vesna.

(Kurir.rs/Scena)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije