Jet set

Vesna Zmijanac priznala kako se osjeća poslije ugradnje bajpasa

Vesna Zmijanac priznala kako se osjeća poslije ugradnje bajpasa
Foto: Instagram | Vesna Zmijanac priznala kako se oseća poslije ugradnje bajpasa

Pjevačica Vesna Zmijanac je prije pola godine operisana u Kliničkom centru Srbije kada joj je ugrađen bajpas, nakon čega se mesecima oporavljala, a sada je spremna da se vrati poslu i nastupima.

Ona ističe da je možda prerano za ovaj podvig, ali se uželjela mikrofona i publike.

"Dobro sam, koliko to može da bude dobro. Malo je rano, malo sam nemirna, malo se više junačim, ali takva sam, ne mogu drugačije. Uželela sam se publike. Nikad u životu nisam imala ovoliku pauzu, da ne pevam šest meseci, nikad za pola veka pevanja. To više nije pitanje para, nego ne mogu više bez mikrofona. Još mesec, dva da je bilo, ne bi bilo dobro", rekla je Vesna.

Na pitanje ko joj je pružao najveću podršku, Zmijančeva je otkrila da su gotovo svi njeni saradnici i kolege jednako brinuli.

"Svi, ali baš svi, sa onolikim molitvama i podrškama... Sve kolege, do jednog i ceo svet i gazde i menadžeri... Poruka Zlate Petrović mi je bila najdirljivija. Svaki dan mi je pisala pisma i referate. Najslađa je bila kad je šapnula mojoj Nikoliji u telefon 'Treba li ti para?', srce moje. Niki joj je rekla naravno da nam ništa ne treba. Nisam smela da se igram, morala sam da ozdravim", priča pjevačica i otkriva da njena kćerka Nikolija nija bila za to da se sada vrati pjevanju.

"Nikolija nije bila za to da se vratim, ali videla je da sam potonula, da mi onako ne odgovara. Ja ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i da kuvam. Šta da radim po ceo dan? Moram da pevam. Ne mogu bez pevanja i bez naroda. Ne mogu samo da batalim sve", poručila je Vesna i istakla da se nada da je sinošnji nastup za nju bio lijek.

"Nadam se da će mi večerašnji nastup biti lek. Pevanje me je uvek lečilo... Ja kad pevam, nemam nijedan problem, ali sutradan mi nije lako. Umaram se i ne mogu da dišem. Vodila sam se time, kad mogu ovoliko da pevam, znači da sam dobro, ali nije baš tako", rekla je Zmijančeva, a zatim otkrila poruku Lepe Brene, koja je posebno raznježila tokom oporavka.

"Javila se i Lepa Brena jedne noći u 23 časova i rekla mi: 'Mala, nemoj da me zezaš! Šta da radim bez tebe? Ti si jedina moja konkurencija i ja tvoja. Podhitno da si ozdravila'", rekla je kroz smeh Vesna Zmijanac, prenosi Kurir

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije