Jet set

Viktorijin anđeo sa "najdužim nogama" slavi rođendan

Viktorijin anđeo sa "najdužim nogama" slavi rođendan
Foto: Print Screen/Instagram/izabelgoulart | Viktorijin anđeo sa "najdužim nogama" slavi rođendan

Prelijepa brazilska manekenka Izabel Gular danas puni 37 godina.

Ova dugonoga ljepotica na nagovor frizera se preselila u Sao Paolo i sa samo 15 godina je počela da se bavi manekenstvom.

Radila je za mnoge luksuzne brendove kao što su Valentino, Balensijaga, Šanel, Roberto Kaval, Dolče i Gabana, H&M, Armani... Krasila je naslovne strane Voga, Ela, GQ-a, a 2011. godine pozirala je za specijalno izdanje časopisa Sports ilustrejted posvećeno modelima kupaćih kostima.

Poznata je po radu sa kompanijom donjeg veša Viktorijas sikret gdje je radila od 2005. godine. Iako je prestala da sarađuje sa ovim brenodom 2016, ostala je upamćena kao manekenka koja nosi titulu Viktorijinog anđela sa najdužim nogama.

Iako voli svoj posao i to je u više navrata isticala, Izabel je takođe izjavila da joj "teško pada kad je udaljena od porodice i mamine hrane".

Za njenu izvajanu figuru zaslužno je vježbanje, a bavljenje sportom shvata veoma ozbiljno.

"Otkako znam za sebe ja vježbam. Vježbanje mi je pomoglo da se nosim sa stesom, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Vježbanje shvatam profesionalno kao i svoj posao. Svojim trenerima kažem da svaki trening želim da odradim kao da se spremam za takmičenje", rekla je jednom prilikom manekenka.

Vjerena je za golmana Kevina Trapa.

 

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije