Jet set

Vila Nikoline Pišek oštećena u zemljotresu

Vila Nikoline Pišek oštećena u zemljotresu
Foto: Instagram | Vila Nikoline Pišek oštećena u zemljotresu

Voditeljka Nikolina Pišek Ristović nažalost, jedna je od mnogobrojinih građana Hrvatske koja je zbog zemljotresa koji se desio u nedjelju ostala bez krova nad glavom.

Dva snažna zemljotresa potresla su Zagreb i sjeverozapad Hrvatske. Jedan je bio jačine 5.3, a drugi pet stepeni Rihtera. Oštećeno je više zgrada, katedarala u centru grada, a jedna djevojčica je našalost preminula.

Kako "Blic" saznaje, voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović, kao i njihova ćerka Una Sofija preživjeli su dva jaka zemljotresa, a u trenutku potresa čitava porodica je spavala u predratnoj vili.

"Njihova kuća je oštećena, a u trenutku zemljotresa čitava porodica je spavala u vili", rekao je izvor za Pink i dodao:

"Oni žive u Gornjem Gradu kod Skupštine. Čim su čuli da se nešto dešava i da sve pada oko njih odmah su izletjeli na ulicu. Kada su izašli imali su šta i da vide, da je skoro sve oko njih razrušeno i da su ljudi u pidžamama izašli na ulice. U tom momentu vidjeli su kako se jedan dio kuće srušio, ali srećom niko od članova porodice nije povrijeđen."

Zbog ove stravične vijesti da je Nikolininu kuću pogodio ovaj strašan zemljotres, brojni prijatelji i kolege veoma su se zabrinuli za voditeljku i njenu porodicu. Kako bi smirila strasti budući da su svi već veoma potreseni onim što je zahvatilo cijelu planetu, Nikolina se oglasila i putem Instagrama i svima poručila:

"Za sve koji me pitaju, a ne stižem se javiti… Dobro smo. A šteta će se nadoknaditi", napisala je Nikolina Pišek.

(Story.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije