Jet set

Vjerila se Megan Foks

Vjerila se Megan Foks
Foto: Screenshot/Instagram | Vjerila se Megan Foks

Glumicu Megan Foks zaprosio je njen dečko, reper Mašin Gan Keli.

Reper je glumicu je zaprosio ispod banjana drveta koje za njih ima posebno značenje:

"Jula 2020. godine sjedili smo ispod ovog drveta velikog banjana i molili se za magiju. Nismo bili svjesni bola koji nas je uskoro sačekao. Nismo bili svjesni truda i žrtvi koje će naša veza zahtijevati od nas, ali smo bili opijeni od ljubavi i karme. Nekako, godinu i po kasnije, nakon što smo prošli pakao i smijali se više nego što sam mislila da je moguće, zaprosio me je. I kao u svakom našem prethodnom životu, i kao u svakom našem budućem životu koji će uslijediti nakon ovog, rekla sam 'da'... A onda smo popili krv onog drugog", obavijestila je Megan pratioce.

Keli se udružio sa draguljarom Stivenom Vebsterom kako bi dizajnirao, prsten koji sadrži dijamant namijenjen za mladoženju i smaragd namijenjen za nevjestu.

Podsjetimo, glumica poznala je na snimanju filma Midnight in the Switchgrass repera Kolsona Bejkera, čije je umjetničko ime Mašin Gan Keli i u njenom životu sve se promijenilo.

Ostavila je supruga Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje djece, nakon decenije braka, i stalno je isticala da je konačno ispunjena i srećna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

(b92)  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije