Jet set

Vojvotkinja Megan Markl ima još jedan talenat za koji malo ko zna

Vojvotkinja Megan Markl ima još jedan talenat za koji malo ko zna
Foto: Tanjug/AP | Vojvotkinja Megan Markl ima još jedan talenat za koji malo ko zna

Mnogo prije nego što je upoznala Harija, i par godina prije svog velikog uspjeha u seriji 'Odela', Megan Markl je imala dodatni posao u jednoj maloj prodavnici na Beverli Hilsu, specijalizovanoj za dekorativni papir.

Megan je već u nekoliko navrata pokazala svoju svestranost. Bivši poslodavci iz radnje u kojoj je radila, hvale njenu kreativnost, a tadašnji posao joj je podrazumevao: savjetovanje kupaca oko pozivnica na događaje, kao i časove kaligrafije.

Markl je takođe radila i kaligrafiju, ili krasnopis, za pozivnice za venčanje poznatih, kao i pisanu korespondenciju. Sama je napravila i logo za svoj nekadašnji blog 'The Tig'.

Manje je poznata činjenica da je za ručno pisane pozivnice, za vjenčanje pjevača Robina Tika i glumice Pole Paton, zaslužna upravo Megan.

Pola je ovim povodom pohvalila koleginicu: ''Megan je uradila fantastičan posao. To je zaista zaboravljena umjetnost, i bilo je tako lijepo napraviti nešto ručno, bez uređaja koji koristi bateriju, ili se negdje priključuje''.

Foto: Printscreen Instagram/ themeghandiaries

Kako je došlo do toga da Patonova angažuje Megan za pisanje pozivnica- Pola se prisjeća da je otišla do radnje u kojoj je Megan radila, kao i njihovog prvog susreta :'' Sjećam se da sam odmah bila zatečena njenom pojavom. Ne znam da li sam otišla toliko daleko da joj kažem- Možeš da budeš deo kraljevske porodice, ali sam pomislila da bi bila sjajna supruga. Bila je prelijepa, i držala se tako lijepo, sa stilom i gracioznošću.''

Patonova je nakon ovog susreta pozvala Megan u svoju kuću, da uradi kaligrafiju. Ona navodi kako je Megan bez i jedne greške napisala adrese, savršeno precizno, te da je bila zaista očarana njenim umijećem.

Pored mnogih obaveza, vojvotkinja i danas ponekad pokaže svoj lijepi rukopis, na nekoj od ručno pisanih zahvalnica.

(NovostiMagazin)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije