Jet set

Vučković: Ako te ne stave u čitanke, sinu ću puštati tvoje pjesme

Vučković: Ako te ne stave u čitanke, sinu ću puštati tvoje pjesme
Foto: Instagram | Vučković: Ako te ne stave u čitanke, sinu ću puštati tvoje pjesme
N.N.

Severina Vučković se emotivnom objavom oprostila od slavne Marine Tucaković, koja je preminula u nedjelju, 19. septembra, u 68. godini.

Hrvatska pop zvijezda na Instagramu je opisala koliko je Marina bila talentovana za pisanje tekstova opisujući i njihov posljednji telefonski razgovor.

"Niko nije znao da sakrije suze k'o Marina. Sve ih je izlila u tekstove, u tekstove koje niko nije pisao kao ona. Bila je pismena i muzikalna, zato su se njeni tekstovi organski lijepili za pjesme. Zato je bila najbolja. Barem 50 odsto pjesama koje slušate je ona napisala. Obradila je sve teme ženskih i muških emocija. Pisala je za mnoge izvođače", napisala je Severina, naglasivši koliki je značaj Marina imala u njenoj karijeri.

Dodaje da je imala sreću jer je pisala i za nju.

 "Srce, imam za tebe tekst. I pošalje mi 'Imaš pravo', 'Tridesete'. Ali pamtiću je po veselju, nagovorila me na 'Silikone', umirale smo od smijeha na tekst, na njen tekst, jer ako je iko bio duhovit, bila je ona. Bile smo 'naše', znala je očarati ljude svojom nevjerovatnom lucidnošću i duhovitošću", napisala je Severina i otkrila da se Marina brinula za nju i njenog sina Aleksandra.

Kaže da je, iako je vodila borbu za preživljavanje uvijek pitala za njenog sina. 

"Pitala me je kako je mali, a ja sam joj odgovorila da je dobro. Rekla sam joj ako te ne stave u čitanke, puštaću mu tvoje pjesme", rekla je Vučković, prenosi Telegraf.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije