Jet set

Za Nives ljeto još nije gotovo (FOTO)

Za Nives ljeto još nije gotovo (FOTO)
Foto: Instagram / Printscreen | Za Nives ljeto još nije gotovo (FOTO)

Atraktivna spisateljica, glumica, muzičarka i influenserka Nives Celzijus opet je izazvala reakcije na društvenim mrežama svojim vrućim fotografijama. Ovaj put, Nives je pozirala naslonjena na stijenu s pogledom na more u dvodijelnom žutom bikiniju koji je istakao njezine bujne atribute.

Podijelila je niz fotografija sa izazovnim pozama, te otkrila da za nju ljeto još uvijek traje.

U dvodijelnom žutom bikiniju svu pažnju usmjerila je na zadnjicu, a do izražaja je dolazila i njena tetovaža maslinove grančice.

Kosa joj je bila raspuštena i mokra pa je time pokazala da se i okupala.

Nasmiješenog lica poručila je pratiocima u opisu: "Ljeto do zauvijek".

Ali, nije dugo čekala do prvih komentara. Dalibor Petko odmah joj je odgovorio: "Ljeto dva puta godišnje", a nadovezala se i Žanamari Perčić sa "Yes".

"Ljepotice", "Slatka si", "Čim zahladi, ajmo mi u toplije krajeve slaviti ljeto", "Veoma seksi", "Čim te vidim uvijek je ljeto", samo su neki od komentara ostalih pratilaca.

Nedavno je objavila niz fotografija u crvenom badiću sa Murtera, a potom pokazala i kako čisti kuhinjsku napu te upitala pratioce koji je njima najgori posao u kući.

Inače, Nives na Instagramu prati više od 456 hiljada pratilaca, a s njima rado dijeli svoje atraktivne fotografije u kojima ističe raskošne atribute, navodi "Azra".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije