Jet set

Žan Klod Van Dam poslao emotivnu poruku Dragani Mirković

Žan Klod Van Dam poslao emotivnu poruku Dragani Mirković
Foto: Instagram | Žan Klod Van Dam poslao emotivnu poruku Dragani Mirković
N.N.

U borbi protiv pandemije virusa korona veći dio planete povukao se u izolaciju, pa tako i poznata pjevačica Dragana Mirković koja je sa porodicom u Beču.

Među onima koji joj pružaju podršku osim stotina hiljada obožavalaca našao se i njen kućni prijatelj, holivudska zvijezda Žan Klod Van Dam.

Jedan od najpopularnijih glumaca na svijetu sa kraja prošlog vijeka snimio je emotivnu poruku za Tonija i Draganu i postavio je na društvene mreže pokazujući da je sa njima u mislima iako su fizički razdvojeni i iskoristio priliku da im se zahvali na prijateljstvu.

"Siguran sam da ćete me videti, Toni i Dragana, hvala vam na ljubavi i podršci svij ovih godina. Obožavam Draganinu muziku, vašu porodicu,nedostajete mi i šaljem vam poljupce. Uz božiju pomoć uskoro ćemo biti zajedno. Toni, volim te", rekao je slavni glumac, koji je upravo ovih dana trebalo sa Draganom i Tonijem da se druži u Australiji, ali do susreta zbog epidemije virusa korona nije došlo.

Inače, video je izazvao oduševljenje fanova filmske zvijezde, piše "Story" pa je post za kratko vijreme imao više hiljada komentara, a podijelila ga je na svojim profilima i folk zvijezda.

"Pravi prijatelji nađu način da pruže podršku kada deluje nemoguće. Hvala od srca dragi prijatelju", napisala je Dragana.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije