Jet set

Zaruke kao vijest dana

Zaruke kao vijest dana
Zaruke kao vijest dana

Iako je romantika danas postala misaona imenica za većinu pripadnika jačeg pola, uvijek ima izuzetaka koji će uraditi sve da bi voljenu ženu iznenadili i neke događaje joj urezali u sjećanje za cijeli život.

Jedan od njih je i poznati voditelj Darko Savić, trenutno angažovan na novom info-kanalu N1, regionalnom partneru CNN-a za Balkan, koji je na veoma neobičan način zaprosio svoju djevojku Marijanu Elez, takođe novinarku i urednicu banjalučke Elta televizije.

Posljednje sekunde pred dnevnik. Ona čeka dečka. Neobavezno vrti uvojak kose, ne pitajući se zašto na romantičnoj večeri konobar pali informativnu emisiju pred njenim očima. Kreće špica i vijesti dana:

"Večeras je na Kastelu posebno veče...", riječi su kojima je Savić zaprosio Elezovu. Šokirana djevojka je naočigled prisutnih gostiju restorana jedva izgovorila "da".

"S prijateljima i kolegama pripremao sam iznenađenje za Marijanu, koja je za kratko vrijeme zarobila moje srce. Moram priznati da nikad u životu nisam imao veću tremu", rekao je za "Nezavisne" Savić, iskusni voditelj, koji iza sebe ima na hiljade urađenih live emisija.

Savić je naime, snimio "Dnevnik" koji su pustili u restoranu dok ga je Elezova čekala da dođe na večeru.

Zatrpana telefonskim pozivima i čestitkama, Elezova se uspjela javiti novinaru "Nezavisnih".

"Da, opet kažem, eto srećna sam, to što mi je priredio je bilo nevjerovatno, osjećaj je neopisiv", rekla je ona.

Elezova i Savić u novembru planiraju vjenčanje, kojem će prisustvovati mnogo poznatih TV lica iz BiH, kao i novinari N1 TV, koji u septembru počinje emitovanje 24-časovnog programa.

Pored emotivne sreće, Savić nastavlja s poslovnim uspjesima. Od septembra ćemo ga gledati kao glavnog voditelja "Dnevnika" N1, biće rame uz rame sa Zoranom Šprajcom, Majom Žeželj, Jugoslavom Ćosićem, Amirom Zukićem i ostatkom istaknutih imena koje je N1 angažovao u regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije