Jet set

Pratite nas na Google news

Zašto Jelena Đoković nije pratila finale Vimbldona sa tribina?

Zašto Jelena Đoković nije pratila finale Vimbldona sa tribina?
Foto: Twitter | Zašto Jelena Đoković nije pratila finale Vimbldona sa tribina?
N.N.

Nakon finalnog meča koji su teniseri Novak Đoković i Rodžer Federer igrali na Vimbldonu, mnogi su se pitali zbog čega Jelena nije bila prisutna na meču kako bi podržala svog supruga. Razlog je vrlo jednostavan.

Budući da njihova dvogodišnja kćerka Tara nije smjela da bude na tribinama, ova mama ostala je sa svojom mezimicom kako bi zajedno bodrile Noleta iz kuće u kojoj je porodica Đoković bila smještena u Londonu.

Naime, pravila Vimbldona nalažu da deca mlađa od pet godina ne smeju da prisustvuju mečevima i Englezi su vrlo strogi kada je reč o ovim propisima.

Maleni Stefan, koji ima pet godina, bodrio je Noleta sa tribina, a sa njim su bili baka i deda Dijana i Srđan, kao i Novakov stric Goran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What are your thoughts on discipline..? A tough subject sometimes and one that’s hard to agree on between parents don’t you think? Would love to hear from you guys. I’ve compiled so many notes on this parenting topic I decided to host an entire blog series full of my findings, takeaways, exercises. Take a look at link in bio and make sure you tag any thought leaders you find helpful on this subject  @drshefalitsabary #parenting ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sa puno roditelja razmenjujem iskustva i čini mi se da nam svima ponestane strpljenja kada smo umorni ili pod stresom. Tada ta mala divna bića obično izvuku deblji kraj, a često nam se čini da smo mi žrtve a ne dželati. S obzirom da je ovo vrlo bitna tema, a svima nam je stalo da decu izvedemo na pravi put i opremimo veštinama za kvalitetan život, sakupila sam dosta beleški i rešila da ih pretvorim u seriju blogova i podelim sa vama. Kada se vi osećate bespomoćno? Kada ste odrastali, koje metode su koristili vaši roditelji da vas “dovedu” u red? Radujem se da i ovde razmenjujemo iskustva, a svakako pročitajte moj novi blog na sajtu

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije