Jet set

Zašto Megan Markl uvijek nosi prevelike cipele?

Zašto Megan Markl uvijek nosi prevelike cipele?
Foto: N.N. | Zašto Megan Markl uvijek nosi prevelike cipele?
N.N.

Megan Markl jedna je od najpraćenijih javnih osoba u posljednjih godinu dana, sve što napravi gotovo odmah završi na naslovnicama časopisa i portala.

Tako je nedavno pokrenuto pitanje zašto vojvotkinja, koja sebi može priuštiti gotovo sve što poželi, i dalje nosi cipele koje su joj velike?

Ova dilema podigla je prašinu na društvenim mrežama, a odgovor je napokon otkriven.

“Poznate osobe često nose cipele broj veće kada idu na crveni tepih ili na neki važni društveni događaj kako bi izbjegli stvaranje žuljeva na nogama i kako im ne bi bilo neudobno jer nema ništa gore od neudobnih cipela'', kaže modna stručnjakinja Harijet Dejvi za britanski The Sun.

Kada je Megan tokom najave vjeridbe s princem Harijem nosila broj veće cipele, svi su mislili kako je slučajno odabrala pogrešan broj, no nakon što je to ponovila tokom pojavljivanja na Royal Ascotu, jednom od važnijih društvenih događanja u Velikoj Britaniji, javnost se zapitala što to vojvotkinja radi. Nakon dugih polemika, obožavaoci su napokon dobili odgovor i prestali pričati o ovom potezu mlade članice kraljevske porodice.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 3

Nijenego

Cura je baš baš ružna.

mil-cer

Zasto malo ne pišete o porodici Rotshild i tome kako oni posjeduju pola zemaljske planete i kakvog sve udela ima tu Britanska kraljevska porodica? Piši te malo o tome kako je marxism i komunizam jevrejska ideologija; ili vam vaše gazde jevrejski komunisti to ne dozvoljavaju?

mil-cer

I zašto vi pišete o ovim glupostima?kome je ona interesantna? ..To je samo dokaz da imate naređenje o čemu i šta da pisete. Is pranje mozga i priprema za novi svjetsku poredak ...ženidba princa Harija je dobro isplanirana ; jedna polucrnkinja u Britansko kraljevskoj porodici,.je samo jedan dio novom svijetskog poretka gdje čista bijela rasa treba da nestane; i britanska kraljevska porodica je dio tog plana; oni i dalje trebaju da ostanu i opstanu. Da li ste se ikad zapitali zašto su sve ostale kraljevske monarhije svih evropskih zemalja ili ubijene kao u slučaju Romanov ili završile u izgnanstvu kao Srpski kralj i njegova porodica? Ljudi treba da počnu da razmišljaju svojom glavom a ne samo da ponavljaju oni šta i čime su nam isprali mozak čitavog zivota..

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije