Jet set

Zašto kraljica uvijek nosi svoju kutiju čokolade?

Zašto kraljica uvijek nosi svoju kutiju čokolade?
Foto: N.N. | Zašto kraljica uvijek nosi svoju kutiju čokolade?

Kraljičina bivša dama Pamela Hiks otkrila je da kraljica Elizabeta tokom posijeta nosi ličnu zalihu slatkih poslastica, jer ostatku porodice ne može da vjeruje, piše britanski “Miror”.

Kraljica Elizabeta prinuđena je da uvijek nosi sopstvenu kutiju čokolade, prema riječima njene rođake.

Iako je kraljica, dešava se da neke slatkiše na može da ostavi u sobi bez nadzora. Ledi Pamela, njega bivša bliska prijateljica i dama, otkrila je neke zanimljive činjenice iz Elizabetinog života u dokumentarnom filmu "Moje godine sa kraljicom".

Ona je pored kraljice odrastala, bila joj deveruša na svadbi, pratila ju je na mnogim dugim putovanjima... Ovaj put Pamela je otkrila zanimljivu i smiješnu priču u vezi sa čokoladama.

Objašnjava da bi, kada bi kraljica otišla kod nekoga u posjetu, uvijek ponijela kutiju čokolada za domaćicu, ali i ličnu kutiju za sebe, koju ne bi željela da podijeli sa ostatkom svoje "pohlepne" porodice, prenosi b92.

Dama Pamela, praunuka kraljice Viktorije i rođaka princa Filipa, rekla je da je kraljičina strana porodice ta koja nije mogla da se suzdrži.

"Ona ima svoju kutiju čokolade i naučila je da je drži u svojoj sobi, inače kaže da je porodica toliko pohlepna da ih svi jedu prije nego što ona to uradi. Ne i naša porodica, nego njena porodica”, rekla je ledi Pamela.

Takođe, Pamela je ispričala i jednu zamiljivu anegdotu o čokoladi i njenom psu Naiolu, koga je donela iz Indije

"Jedne večeri čekali smo kraljicu da siđe na večeru i bilo je neobično kad je kasnila 4 ili 5 minuta", počela je Pamela, a zatim citirala kraljicu:

"Ne smeta mi što Najola ulaza u moju sobu, zapravo uživam u tome. Ne smeta mi ni što je Najola otvorio moju kutiju čokolade, ali da li uvijek mora da zagrize svaku?"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije