Jet set

Zašto su se razišli Nikol Kidman i Tom Kruz?

Zašto su se razišli Nikol Kidman i Tom Kruz?
Foto: Ilustracija | Zašto su se razišli Nikol Kidman i Tom Kruz?

Bili su u braku 11 godina i jedan su od najljepših holivudskih parova. Zajedno su glumili u tri filma i dominirali scenom - gdje god da se pojave. Usvojili su dvoje djece i činilo se da imaju jedan od najstabilnijih brakova u Holivudu.

Ipak, Tom Kruz (55) je 2001. godine podnio zahtjev za razvod braka od Nikol Kidman (50). Nagađalo se da se razlog nalazi negdje u sajentologiji, koju Nikol nije htjela da prihvati. Oni, međutim, nikada nisu pričali o pravim razlozima razilaženja.

Nikol je od tada pronašla ljubav sa kantri pjevačem Kitom Urbanom (49), sa kojim ima dvoje djece, a Tom je dobio dijete sa Kejti Holms (38), od koje se potom rastao. On je mnogo manje od Nikol pričao o njihovoj vezi i njenom prekidu.

"Odgajili smo djecu zajedno... Puno volim Nik, to se uopšte ne dovodi u pitanje", rekao je on svojevremeno. Kasnije je izjavio da su "u odličnim odnosima" i da samo "želi da Nikol bude srećna".

Australijska glumica je češće pričala o njihovom odnosu prije i poslije razvoda, ali nije mnogo toga otkrila o razlogu raskida. Ipak, barem smo dobili nekakav uvid u njihovu vezu.

"Bila sam vrlo mlada kada sam se udala. Danas gledam na to i pitam se kako. Gledajte Tejlor Svift, ona ima 26 godina. Ja sam sa 27 imala dvoje djece i bila udata četiri godine. Ali to sam htjela. Ludo sam se zaljubila u Toma. Otišla bih na kraj svijeta za njega", rekla je ona.

Nikol je izjavila i da je njihov zajednički život bio "savršen", kao i da joj je zbog toga bilo užasno teško kada su se razveli.

"To je bio šok za mene. To je bila jako dobra veza. Mislim da smo skrenuli sa puta. Bila sam toliko povrijeđena da sam mislila da mi se ljubav i brak više nikad neće dogoditi", rekla je glumica.

Očito je, međutim, da je dio problema bio u tome što je Tom veća zvijezda od nje.

"Postala sam slavna kada sam bila vrlo mlada. Postala sam slavna jer sam bila nečija supruga. Moji prvi filmovi nisu bili tako dobri, pa sam uvijek pokušavala da budem u sjenci. Mislila sam da ne zaslužujem da budem tamo. Išli bismo na dodjele Oskara i ja sam mislila da sam tamo da njega podržim. Osjećala sam da je moj posao da obučem lijepu haljinu i da me vide, a ne i da me čuju", izjavila je glumica nedavno.

Kao što je, međutim, i sama rekla, nikada neće pričati o razlozima njihovog razlaza.

"Ne želim ništa da oduzmem od naših 11 godina, jer su mi bile jako važne. Nije bilo loše. Želim da poštujem taj brak zbog onoga što je bio i nikad ne bih govorila o tome zašto više nismo zajedno", rekla je Nikol Kidman.

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije