Jet set

Zbog seksa u "Igri prestolja" stalno su je tjerali na golišave scene

Zbog seksa u "Igri prestolja" stalno su je tjerali na golišave scene
Foto: N.N. | Zbog seksa u "Igri prestolja" stalno su je tjerali na golišave scene

Glumica Emilia Klark, najpoznatija po ulozi Daenerys u "Igri prestolja", gostujući u podcastu 'Daxa Sheparda' progovorila je o snimanju golišavih scena u popularnoj seriji.

Prisjeća se koliko je neiskusna bila tokom prve sezone i kako se morala osloniti na svog partnera Jasona Momou da joj da do znanja što je prihvatljivo, a što ne tokom snimanja takvih scena.

"Jason je bio iskusan, snimio je hrpu stvari prije nego što je počeo snimati ovo. Zaista mi je sve objasnio i imala sam sreću da je bio pored i potrudio se da mi bude ugodno", govori Klark.

Sedam godina kasnije producenti su na snimanjima počeli angažirati i tzv. "koordinatore intimnosti" koji su nadgledali sve golišave scene.

Iako su neki mediji prenijeli da je Emilia spomenula pritisak da snimi više golišavih scena na setu "Igre prestolja", dodatno je pojasnila svoju izjavu i rekla da taj pritisak nije osjetila tokom snimanja "Igre prestolja", nego na projektima koji su uslijedili.

Štoviše, mnogi su upravo njen angažman u "Igri prestolja" koristili da je natjeraju da snimi više takvih scena.

"Svađala sam se na snimanjima i insistirala da sa sebe ne mičem plahtu, a oni su mi govorili: 'Ne želiš valjda razočarati fanove Igre prestolja.' Samo sam im rekla: Jebite se", priznala je Emilia i dodala da su je upravo golišave scene tokom "Igre prestolja" učinile hrabrijom nego što je bila na početku snimanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije