Jet set

Željko Bebek ima novu pjesmu, 'Ono nešto naše'

Željko Bebek ima novu pjesmu, 'Ono nešto naše'
Željko Bebek ima novu pjesmu, 'Ono nešto naše'

Provjereni hit tandem, Branimir Mihaljević i Fayo, autori velikog Bebekovog prošlogodišnjeg hita 'Ja po kafanama' koji je, sa blizu 5 milijuna YouTube pregleda, predstavljaju novu pjesmu – 'Ono nešto naše'!

Pjesma je to u maniru najvećih hitova Željka Bebeka koja svojom dojmljivom energijom i prodornim Željkovim glasom, toliko posebnim i unikatnim, ne ostavlja prostora za ravnodušnost, prenosi 24.sata.hr.

Publiku će sigurno oduševiti i prateći video spot u režiji sve traženijeg dvojca Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića koji su odlično pogodili atmosferu pjesme prikazavši opušteno druženje vjernih prijatelja uz karte i piće.

Radnja spota je utoliko autentičnija što su na snimanju učestvovali neki od najboljih Bebekovih prijatelja, njegov prateći bend te sin Zvonimir koji inače svira gitaru i pokazuje veliki talent.

Pjesmu će izvesti 10. juna na CMC festivalu u Vodicama, kojemu se vraća treću godinu za redom, s velikim nestrpljenjem i radošću. 'Ono nešto naše'  treći je singl nakon 'Prvak svijeta' i 'Ja po kafanama' kojim Željko Bebek najavljuje novi studijski album koji će u izdanju Croatia Recordsa izaći do kraja ove godine.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije