Jet set

Željko Samardžić predstavio "Milu"

Željko Samardžić predstavio "Milu"
Foto: FB/Zeljko Samardzic | Željko Samardžić ima novi sing i spot

Nakon dugog čekanja, osvanuo je spot za pjesmu "Mila", novi singl Željka Samardžića.

Atraktivnu ekranizaciju pjesme koja je, po pjevačevim riječima, njegova "ljubav na prvo slušanje" producirao je Skymusic, obraćajući pažnju na sve do poslednjeg detalja - na pjevačeve želje, atmosferu pjesme, delikatni ton koji odlikuje album u cjelosti.

Ovo je, ujedno, i prvi u nizu spotova koji će pratiti promociju novog albuma popularnog umjetnika. Numere sa ovog albuma već od danas mogu se preslušati i preuzeti sa oficijelnog sajta Željka Samardžića - zeljkosamardzic.com.

Preuzimanje sadržaja sa sajta predstavlja inovaciju na našem tržištu, sve u cilju lakše dostupnosti muzike uz zaštitu autorskih prava.

Pjevačev tim pripremio je još pogodnosti - uz svaki preuzeti album dobija se i ulaznica za neki od koncerata u okviru predstojeće turneje po regionu, Evropi, Americi, Australiji.

Pjesma "Mila" svakako na najbolji mogući način predstavlja umjetničku zrelost koju je pjevač ovim albumom dosegao, ali i izuzetnu umjetničku rafiniranost albuma u kojoj zaista treba uživati, od prve do posljednje note.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije