Jet set

Željko Samardžić uskoro postaje djed

Željko Samardžić uskoro postaje djed
Foto: Facebook | Željko Samardžić uskoro postaje deda

Pjevač Željko Samardžić uskoro će postati deda, a njegova kćerka Minja ponosno pokazuje trudnički stomak na svom Instagram profilu.

Naime, kćerka poznatog pjevača objavila je fotografije sa trudničkim stomakom, pa su postale viralne na društvenim mrežama istog trenutka.

Sa svih strana pristižu poruke čestitki i podrške, što se može i vidjeti u komentarima, a Minja uživa u najdivnijim danima.

Inače, Minjin emotivni partner i budući otac je gitarista Vladimir Živković, koji izuzetno vodi računa o njegovoj voljenoj.

Samardžićeva kćerka vrlo često objavljuje fotografije na kojima se vidi da je u poodmakloj trudnoći, a pjevač ne propušta priliku da svaku prokomentariše sa nekim lijepim emotikonom podrške. Samardžić jedva čeka da postane deda, zbog čega ne krije svoju sreću.

Minja Samardžić je inače naslijedila talenat za pjevanje od oca. Prije nekoliko godina objavila je album i svojevremeno nastupala po klubovima, ali nakon što je ostala u drugom stanju odlučilla je da se posveti majčinstvu i porodici, pa se povukla iz javnosti.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije