Jet set

Žena Darka Lazića priznala da ide na botoks

Žena Darka Lazića priznala da ide na botoks
Foto: Screenshot/Instagram | Žena Darka Lazića priznala da ide na botoks

Supruga pjevača Darka Lazića, Katarina, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gdje često odgovara na razna pitanja, što je slučaj i ovog puta.

Katarina je postavila mogućnost njenim pratiocima na Instagramu da je pitaju šta god žele, te je jedno bilo upravo o njenom izgledu, tačnije da li je radila botoks na licu.

Ona je priznala da ga koristi jer joj se stvaraju bore zbog posla, ali je otkrila, što je mnoge začudilo, i da misli da joj to pomaže kod jednog problema koji ima.

“Da, koristim botoks na čelu. Već dugi niz godina svakodnevno radim posao gde crtam jako precizno i svaki put kada hoću da proverim da li je sve u delić milimetra kako treba ja se namrštim, tako da su mi bore između obrva postale vidljive i zbog toga radim botoks. Još jedan razlog je to što sam čula da botoks pomaže za ublažavanje migrene i mislim da je i to tačno”, odgovorila je ona na pitanje.

Podsejtimo, Darko će se treći put ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi, jer je njegova supruga Katarina navodno u drugom stanju, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije