Jet set

Životinjsko carstvo slavnih

Životinjsko carstvo slavnih
Foto: N.N. | Životinjsko carstvo slavnih

Dok "obični smrtnici" uživaju u društvu ljupkih pasa i mačaka, slavni žele biti drugačiji pa udomljuju magarce, kokoške, vukove, a neki su čak živjeli s lavovima.

Poznata glumica Dženifer Garner je na vrhu liste poznatih ličnosti sa čudnim kućnim ljubimcima... Ona svakodnevno u šetnju izvodi kokošku na povocu.

Njen čudni primjer prati i glumica Lisa Bonet, koju su obožavaoci zatekli kako ulicom šeta magarca.

Supruga slavnog Džejsona Momoe je istakla da se zaljubila u ovu životinju od prvog dana kada ju je ugledala. Bonetova ističe da joj ne smetaju komentari prolaznika da je čudna. Osim ovog magarca, slavni par Momoa - Bonet u svom vlasništvu ima i nekoliko konja i pasa.

Glumica Tori Speling takođe posjeduje kokošku kao kućnog ljubimca. Ova pernata životinja pod imenom Koko je bantam vrsta kokoške, koja je ukrasna rasa i ima lepršavo perje. Kao i njene kolege sa scene, ni Spelingova se ne odvaja od svog kućnog ljubimca i obožava da ide u duge šetnje parkom.

Bogata nasljednica Paris Hilton imala je kinkadžoua koji se zvao Bebi Luv. Riječ je o prašumskim sisarima, vrlo egzotičnim životinjama. Bebi Luv ju je ugrizao dok su se igrali pa je slavna bogatašica morala primiti terapiju protiv tetanusa.

Ipak, kazala je da je ne brine ovaj mali incident, te da nikad ne bi mogla da se naljuti na svog kućnog ljubimca.

Zvijezda "Sumrak sage" Kristen Stjuart ima vuka kojeg je nazvala Džek. Iako mnogi misle da je strašan, Stjuartova tvrdi da je Džek zapravo jako sladak.

Mnogi su povezali njenu ljubav s ovom opasnom zvijeri sa ulogom koju je imala u kultnog blokbasteru. Stjuartova nije potvrdila ove navode, ali dodaje da kad provodi vrijeme sa vukom, osjeća se mnogo sigurnije.

Džordž Kluni bio je ponosni vlasnik svinje pod imenom Maks. Obožavaoci slavnog glumca mogli su često da ga vide kako ulicama šeta svoju svinju i on se jako ponosio ovom životinjom. Nažalost, Maks je uginuo 2006. godine, zbog čega je ovaj glumac bio slomljen.

Glumica Tipi Hedren svoju veliku vilu dijeli sa lavovima. Mnogi njeni prijatelji su je upozoravali da ih nije moguće potpuno pripitomiti, ali ona nije odustala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije