Jet set

Pratite nas na Google news

Žizel Bundšen otkrila kako ne voli da je oslovljavaju

Žizel Bundšen otkrila kako ne voli da je oslovljavaju
Foto: Instagram/Gisele | Žizel Bundšen otkrila kako ne voli da je oslovljavaju
N.N.

Slavna manekenka (39) bila je vrlo otvorena po pitanju svoje mješovite porodice dok je odgovarala na pitanja na društvenoj mreži.

Žizel su pitali kakav je osjećaj biti maćeha najstarijem sinu njenog muža Toma Brejdija - Džeku, kog je dobio iz veze sa Bridžet Mojnehan, prenosi B92.

"Ne sviđa mi se izraz maćeha", priznala je Bundšen. Koristim riječ bonus mama jer to osjećam kao blagoslov u svom životu. Jako sam srećna što imam jednog malog anđela više u svim životu.

Brejdi (42) i Mojnehan (48) idobili su Džeka u avgustu 2007. godine, nakon što su se već bili rastali. Bili su u vezi od 2004. do 2006., a kasnije se udala za biznismena Endrju Frenkela 2015. godine.

2009. godine NFL-ov bek igrač oženio se sa Bundšen i dobili su dvoje djece: sina Bendžamina (10), i ćerku Vivian (7).

U svom memoaru "Lekcije: Moj put do smislenog života", bivši anđeo Viktorija sikreta priznaje da joj isprva nije bilo "lako" kad je saznala da je Brejdijeva bivša trudna.

Ali kada se rodio, to joj je "promijenilo srce na način na koji nije znala da je moguće".

U intervjuu za magazin People iz 2018. godine, supermodel je govorila o Džeku i njegovoj majci.

"To nije bila idealna situacija za bilo koga - ne postoji priručnik koji bi vas pripremio za to", rekla je.

"Ali tako sam zahvalna Bridžet", rekla je. "Znam da je ovo bilo teško, ali ne bih mogla da zamislim svoj život bez Džeka. Ja ga zovem svojim bonus djetetom."

U međuvremenu, Mojnehan je pohvalila Brejdija i Bundšen za njihove roditeljske vještine koje su pokazali u prošloj godini.

"Tom i ja smo donijeli odluku da zajedno odgajamo dete", rekla je ona za "Today".

"Oboje smo našli partnere koji nas ne samo podržavaju u odgajanju djeteta, već vole naše dijete kao da je njihovo. Mislim da ne možete da tražite više od toga. Moj sin je okružen ljubavlju", konstatovala je Mojnehan.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije