Jet set

Zorannah konačno pokazala novog dečka

Zorannah konačno pokazala novog dečka
Foto: Instagram | Zorannah konačno pokazala novog dečka

Zorana Jovanović svoj ljubavni život godinama je skrivala od javnosti. O njenim izabranicima moglo se samo nagađati jer lijepa influenserka nije željela da potvrdi ili demantuje sa kim je u vezi, niti je svoje partnere objavljivala na mrežama.

Međutim, sada se sve promijenilo. Zorannah je konačno pokazala svog novog dečka i time potvrdila navode tviteraša koji su ih takoreći "raskrinkali" prije nešto više od mjesec dana.

Ona je objavila fotografije sa američkim fudbalerom Elojem Rumom i dovoljan je jedan pogled da shvatite koliko su emocije između njih jake.

Nema sumnje da je Zorannah zaljubljena i srećnija nego ikad, a predivne komentare dobila je i od svojih pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eloy Room (@eloyroom)

Ko je Eloj Rum?

Eloj Rum je američki fudbaler koji trenutno igra kao golman za klub Columbus Crew. Rođen je u Holandiji, dok je porijeklom sa ostrva koje je u južnom dijelu Karipskog mora blizu sjeverne obale Venecuele, Kuraso.

Njega na mrežama prati gotovo 100.000 ljudi, a osim fotografija sa terena, ali i sa luksuznih destinacija, veliki broj objava je i sa uskoro trogodišnjom kćerkicom koja se rodila tokom karantina.

On je uspio da se vrati u Holandiju malo prije zatvaranja kako bi bio sa svojom tadašnjom djevojkom Lisom i novorođenom bebom.

No, čini se da veza između njega i Lise ipak nije uspjela, ali se fudbaler trudi da svaki slobodan trenutak provede sa svojom ćerkicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije